Skip to content

H&R abonnementen

Bij H&R movements wordt jouw abonnement bepaald op basis van je persoonlijke doelstellingen en de trainingsroute die jij graag wilt doorlopen. Met dit advies op maat kunnen we samen kijken wat voor jou werkt! We maken een gezamenlijk trainings- beweegplan, welke we over de tijdsduur van je abonnement zullen bijsturen en evalueren. Dit proces vindt plaats aan de hand van onze lifestyle- en trainingsadviezen welke gebaseerd zijn op onze trainingsmethodieken.

KW05_E-gym-Fibu-Kampagne-202022848

HRM Premium – 18 maanden

De beste keuze om je persoonlijke trainingsroute volledig en goed uit te stippelen. Onbeperkt sporten in onze sportschool in Apeldoorn. Na 18 maanden maandelijks opzegbaar. 

Dit abonnement kost € 54,99 per 4 weken. 

HRM Fit – 12 maanden

Wil jij een liever een jaar bij ons trainen dan is het 12 maanden abonnement geschikt voor je.  Onbeperkt sporten in onze sportschool in Apeldoorn. Na 12 maanden maandelijks opzegbaar.

Dit abonnement kost € 59,99 per 4 weken.

KW05_E-gym-Fibu-Kampagne-202022968
KW05_E-gym-Fibu-Kampagne-202022122

HRM GO – 6 maanden

Wil jij een liever een half jaar bij ons trainen dan is het 6 maanden abonnement geschikt voor je.  Onbeperkt sporten in onze sportschool in Apeldoorn. Na 6 maanden maandelijks opzegbaar.

Dit abonnement kost € 64,99 per 4 weken.

KW05_E-gym-Fibu-Kampagne-202022039_EN_eciRGBv2

HRM Basic – 3 maanden

Ons 3 maanden abonnement is het flexabonnement. Wil jij onze trainingsmethode eerst even uitproberen? Dan is dit abonnement geschikt voor je. Na 12 weken maandelijks opzegbaar. 

Dit abonnement kost € 74,99 per 4 weken. 

WAT ZIT ER IN JE ABONNEMENT?

Gratis intake

Kom vrijblijvend langs en ervaar zelf hoe leuk het is om op de EGYM te trainen. In gesprek met clubmanager Gert-Jan bekijk je welk trainingstraject het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. 

Persoonlijk trainingsschema

Door middel van een trainingsschema kunnen wij jou optimaal begeleiden. Daarnaast is dit schema volledig afgestemd op jouw doelen, zodat elke training het optimale effect heeft. 

EGYM

We zetten de intelligente trainingssoftware van EGYM in om jou optimaal te begeleiden. In combinatie met goede coaching en een persoonlijk schema boek je razendsnel verbeteringen. 

Evaluatie en voortgangsgesprekken

Door middel van testen, meten en analyseren krijgen we inzicht in je trainingssituatie. Alle resultaten worden met jou besproken, zodat je zelf weet waar je staat en welke voortgang je al geboekt hebt. 

Groepslessen

Met je groepsless add onn van €10,- bovenop je abonnement kan je dagelijks aansluiten bij tal van groepslessen. Samen met maximaal zeven anderen ga je een half uur tot drie kwartier hard aan de slag, om je vervolgens de rest van de dag super te voelen. 

Buitensport

In samenwerking met Running Movements bieden we twee keer per week hardlooptrainingen aan. Loop samen met andere fanatieke hardlopers door de prachtige omgeving van Apeldoorn.  Met je groepsless add onn van €10,- bovenop je abonnement train je 2x per week mee in de loopgroep. 

Professionele coaches

Onze coaches hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van sporters op alle niveaus. Daarnaast hebben veel van onze trainers een achtergrond in de topsport of fysiotherapie. 

Fysiotherapie

H&R movements is de plek om te revalideren na een sportblessure of medische ingreep. Vanuit onze samenwerking met Houwer & Ruijs fysiotherapie hebben we veel kennis over revalidatie en herstel.