Skip to content

Bring-a-friend-actie

Bij H&R Movements belonen we graag onze communityleden. Daarom ontvang je een gratis T-shirt wanneer je twee keer een vriend(in) of familielid lid maakt. Ons toegewijde team van bewegings- en sportexperts met topsportachtergrond staat klaar om jouw persoonlijke doelen te helpen bereiken. Met periodieke fitchecks zorgen we voor veilige en effectieve training, met meetbare resultaten. Word ambassadeur van H&R Movements en nodig vrienden uit om onze sportschool te ontdekken. Onze “bring-a-friend” campagne is een geweldige kans om nog meer mensen te helpen hun doelen te bereiken. Meer informatie vind je op deze pagina.

Maandactie!

Ook jouw vriend(in) profiteert nu van 7 dagen gratis sporten bij H&R Movements en kan op die manier de kracht van onze innovatieve en persoonsgerichte sportschool gratis uitproberen. Schrijf je nu kosteloos in!

Word ambassadeur

Als blijk van waardering voor je betrokkenheid bij H&R Movements, willen we je graag belonen met een gratis T-shirt van onze sportschool. Het T-shirt is niet zomaar een gewoon shirt; het is een symbool van jouw toewijding aan een gezonde levensstijl en het behalen van je persoonlijke doelen. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel en ademend is, zodat je vrij kunt bewegen tijdens je trainingen. Bovendien heeft het shirt ons kenmerkende H&R Movements-logo op de voorkant, waarmee je kunt laten zien dat je deel uitmaakt van onze community van sporters die streven naar het beste in zichzelf.

Sportschool
H&R movements sportschool

De Fitcheck

Bij H&R Movements hechten we veel waarde aan de periodieke fitcheck, een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Tijdens deze fitcheck zorgen we ervoor dat je veilig en effectief traint, terwijl we ook je voortgang meten en analyseren. Onze deskundige trainers zullen verschillende metingen en evaluaties uitvoeren, zoals lichaamssamenstelling, kracht- en conditietesten, en flexibiliteitsbeoordelingen. Op basis van de resultaten kunnen we je trainingsprogramma aanpassen en je specifieke doelen nog beter ondersteunen. De fitcheck helpt niet alleen om meetbare resultaten te behalen, maar het biedt ook de nodige motivatie en stimulans om je fitnessreis voort te zetten en te genieten van het behalen van je doelen.

Verdien jouw Shirt

  1. Nodig twee keer een vriend(in) of familielid uit om lid te worden van H&R Movements. Deel je enthousiasme en vertel hen over de voordelen en unieke ervaring die onze sportschool biedt.
  2. Zorg ervoor dat je vriend(in) bij het inschrijven jouw naam vermeldt als degene die hen heeft doorverwezen. Dit is belangrijk, zodat wij weten dat jij ze hebt uitgenodigd en recht hebt op het gratis T-shirt.
  3. Zodra je tweede vriend(in) officieel lid is geworden van H&R Movements, kun je naar de receptie van de sportschool gaan.
  4. Bij de receptie laat je weten dat je een vriend(in) hebt doorverwezen en dat je recht hebt op een gratis T-shirt. Ons  personeel zal je verder begeleiden en je T-shirt verstrekken.
  5. Draag je H&R Movements T-shirt met trots tijdens je trainingen en toon je betrokkenheid bij onze community van sporters die streven naar het beste in zichzelf.
H&R movements sportschool

Contactformulier bring-a-friend

Aanmelding vriend(in)