Skip to content

EGYM intelligente fitnessapparatuur

We zetten de intelligente trainingssoftware van EGYM in om jou te begeleiden richting je persoonlijke trainingsdoel. Zo berekent de technologie de beste manier om jouw doel te bereiken en train je altijd op je eigen niveau. Met maar liefst acht verschillende EGYM trainingsprogramma’s is er altijd een programma voor jou. Lees op deze pagina meer over hoe we innovatie inzetten om jou te begeleiden.

TRAIN OP EEN SIMPELE EN VERANTWOORDE MANIER MET EGYM 

Ongeacht je sportieve doel, wij hebben het juiste trainingsprogramma voor jou. Start trainen op de EGYM en bereik jouw persoonlijke trainingsdoel. In slechts dertig minuten heb jij een effectieve training gedaan die je optimaal begeleid richting jouw persoonlijke wensen. Door middel van een intuïtief computerscherm leer je elke beweging zo goed mogelijk uit te voeren, waardoor je het beste trainingsresultaat behaalt. In een persoonlijke trainingsomgeving evalueer je regelmatig je resultaten met de H&R movements coach. Kijk hieronder naar de verschillende programma’s die EGYM aanbiedt.

Versterk je immuniteit

Met het Immunity Boost programma werk je op een verantwoorde manier aan het versterken van je immuunsysteem. Beschermt tegen verhoudheid, de griep en gezondheidsricio’s als COVID-19. 

Rehabilitatie na blessure

Ben je geblesseerd (geweest) of ben je herstellende van een operatie of andere medische ingreep? Op een rustige en verantwoorde manier bouwen werken we aan herstel en spieropbouw.

Werk aan je gezondheid

Word snel fitter en gezonder met behulp van de innovatieve technologieën van EGYM. In slechts een half uur doe je een volledige training en verbeter je je gezondheid.

Kom in shape

Een erg afwisselende manier van trainen waarmee je alle spiergroepen gebruikt en in de beste lichamelijke vorm komt. Perfect voor de beachbody en als je gewoon lekkerder in je vel wilt zitten.

Bouw aan je spierkracht

Onze sportschool is uitermate geschikt voor spieropbouw en krachtbehoud. Focus op het versterken van alle belangrijke spiergroepen onder begeleiding van een professionele coach.

Focus op vetverbanding

Met dit programma verbeter je je uithoudingsvermogen door intensief te sporten. Op een hoge hartslag en met een lager trainingsgewicht werk je optimaal aan je vetverbranding.

Atletisch

Dit trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze sporters om onder begeleiding van een professionele coach te werken aan explosiviteit, snelheid en spierkracht.

Houd je bloedsuikerspiegel op peil

Metabolic Fit is een programma dat gemaakt is om je bloedsuikerspiegel te reguleren. Daarom ook optimaal geschikt voor diabetespatiënten die ook willen werken aan het krachtuithoudingsvermogen.

EGYM
Krachttraining
Lat pull
Buikspiertraining
Lat pull
EGYM interface
Fitness op EGYM
Buikspiertraining
Armspiertraining EGYM