Skip to content

Fitness Apeldoorn 

Bij H&R Movements geloven we sterk in het trainen met een op maat gemaakt trainingsschema. We begrijpen dat iedere persoon unieke sport- en beweegdoelstellingen heeft. Daarom werken we samen met jou en je H&R Movements coach om een trainingsplan te creëren dat aansluit bij jouw individuele behoeften en doelen. Op deze manier kun je altijd op je eigen niveau werken aan je gezondheid en fitheid.

Fitness bij H&R Movements

H&R Movements beschikt over uitgebreide ervaring in het begeleiden van sporters van elk niveau. Bij ons train je nooit zonder een duidelijk doel voor ogen, want we zijn er om je te helpen je doelen te bereiken. We begrijpen dat ieder individu uniek is en daarom is een gepersonaliseerde trainingsaanpak essentieel.

Bij H&R Movements werken we met verschillende “trainbare eigenschappen”, zoals we ze noemen. Dit betekent dat we, gebaseerd op jouw persoonlijke wensen, bepalen welke specifieke eigenschappen je moet ontwikkelen om je doelen te verwezenlijken. Misschien ligt de focus op het vergroten van kracht, of wellicht wil je werken aan evenwicht en stabiliteit. Daarnaast hebben we ook ruime ervaring met het trainen van cardio, zodat je bij ons op de juiste plek bent om te werken aan je conditie.

Ons team staat klaar om je te begeleiden en samen met jou een trainingsprogramma op te stellen dat gericht is op het ontwikkelen van de specifieke eigenschappen die je nodig hebt om je doelen te bereiken. We zorgen ervoor dat je op de juiste manier en op de juiste plek traint, zodat je optimale resultaten behaalt en je fit en gezond voelt.

Trainingsschema op maat

Veilig & effectief trainen met je eigen trainingsschema afgestemd op je persoonlijke doel.

Persoonlijke begeleiding

Onze coaches staan voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden en te coachen zodat je betere resultaten boekt.

Doelgericht trainen 

Richting geven aan je training vinden wij erg belangrijk, of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sport specifiek wilt trainen. Bij ons ben je aan het goede adres.

Evaluatie en bijsturing

Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je staat in je ontwikkeling. Daarom zullen wij met regelmaat je trainingssituatie evalueren. Vanuit dit punt sturen wij je trainingen weer bij. 

Cardio training   

Clubmanager Gert-Jan Wassink weet als ex topsporter en hardloper als geen ander hoe jij je cardio moet trainen. Met specifieke cardio trainingen ontwikkel jij bij ons in korte tijd een betere conditie. 

WOW

Om jezelf te ontwikkelen is een gevarieerd schema belangrijk. Met onze WOW = The Workout Of the Week doe je elke week een leuke nieuwe fullbody workout. 

Klaar in 45 min 

Bij ons train je heel efficiënt en effectief. Binnen 45 min komen alle spiergroepen aan bod en heb jij een super goede training gedaan. 

Plan je eigen training

Geen vaste trainingstijden, jij plant zelf het moment in de week waarop je wilt trainen. Wij bereiden je training voor in onze online omgeving. Makkelijk want zo heb je altijd je persoonlijke schema bij de hand. 

Senioren fitness

Bent u 65+ dan houden wij extra rekening met uw belastbaarheid en welke trainbare eigenschappen u kunt ontwikkelen. Krachttraining bij senioren is bijvoorbeeld ontzettend belangrijk. Wij zijn specialist in het begeleiden van senioren. 

Vrouwen fitness

Heb jij een druk leven en wil jij binnen korte tijd in een veilige omgeving effectief en efficiënt trainen? Dit kan bij ons! Vrouwen moeten net wat anders trainen dan mannen en daar houden wij rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan het aantal herhalingen in je training of je hormonale cyclus waar rekening mee gehouden moet worden. 

Squat rek 001
Small group place 004
Small group place 001
Small group place 002
Squat rek 002
Close up materials 005