Skip to content

Preventie & Lifestyle

Bij H&R movements hebben we verschillende trainingsprogramma's op het gebied van preventie & lifestyle. Wil jij optimaal revalideren na een sport blessure of zo trainen dat je blessures kunt voorkomen? Misschien heb jij een lichamelijke aandoening of langdurige klacht? Ook dan zijn wij er voor je, want bij ons train je preventief en werken we samen aan je fitheid. Met onze persoonlijke coaching en begeleiding maken wij een trainingsplan op maat. Door onze intensieve samenwerking met Fysiotherapie Houwer & Ruijs zijn wij het verlengde van de fysiotherapie en train je bij ons nadat je behandeling is beëindigd of als ondersteuning van je fysiotraject. Zo zorg je ervoor dat je preventief werkt aan je gezondheid. Onze lifestyle adviezen helpen je om te werken aan jezelf. Dit is, zoals wij weten, niet altijd even makkelijk, maar wij helpen je verder op weg om je gezondheid te bevorderen. 

Preventie & Lifestyle

H&R movements biedt verschillende trainingsprogramma’s om je gezondheid te bevorderen. Door onze samenwerking met de fysiotherapie kun jij naadloos doorstromen naar één van onze programma’s. Onze programma’s worden op maat aangeboden zodat jij je individuele doelen kunt verwezenlijken. Dit zorgt ervoor dat je altijd traint op het juiste niveau. Met onze fitchecks monitoren wij je progressie en kunnen wij zien of je trainingsplan bijgestuurd moet/mag worden. Ook zijn wij er voor een persoonlijk gesprek en een luisterend oor. Dit helpt om op Lifestyle niveau de nodige veranderingen teweeg te brengen. Wij weten dat dit soms lastig kan zijn maar ons team van enthousiaste trainers staat klaar je hierbij te helpen. Onze Preventie & Lifestyle programma’s kun je plaatsen onder de noemer voorkomen is belangrijker dan genezen.

Sportblessure programma

Kamp jij met een sportblessure en wil je bijvoorbeeld snel weer op het veld, in de zaal, of op de atletiekbaan staan? Of wil jij goed trainen zodat je niet geblesseerd raakt? Wij bieden sport specifieke programma’s waardoor we je helpen sportblessures te voorkomen. 

Revalidatie programma

Heb je net een operatie of ingreep achter de rug en wil jij onder goede begeleiding revalideren? Wij kunnen je hierbij ondersteunen. Wij helpen je op de juiste manier te trainen zodat je sneller gerevalideerd bent.

Fysiofitness programma

Onze fysiofitness is een training op een veilige en verantwoorde manier onder deskundige begeleiding. Door onze nauwe samenwerking met Houwer en Ruijs kun jij bij ons verder trainen na je behandeling. 

Pre operatief trainingsprogramma

Een operatie kun je zien als een piek in je trainingssituatie. Wij helpen je optimaal fit en gezond je operatie in te gaan zodat je na afloop sneller zult herstellen. 

Diabetes programma

Als diabetes patiënt is het ontzettend belangrijk om te sporten/ bewegen. Ons diabetes programma bevat zowel kracht- als cardiotraining om je gezondheid te bevorderen. 

Obesitas programma

Ons obesitas programma is er voor mensen die hun gezondheid willen bevorderen, willen afvallen en een gezonde levensstijl willen creëren. Dit kan bij ons in een veilige en betrouwbare omgeving. 

Covid programma

Ons Covid programma is geschikt voor (long) Covid patiënten . Samen stippelen wij een persoonlijk plan uit en monitoren wij nauwlettend hoe het met je gaat. 

Astma/ COPD

Letterlijk meer energie en lucht creëren is wat we willen met ons Astma en COPD programma. Met ons Astma/ COPD programma werk je aan je gezondheid waarbij je persoonlijk coachen.