Skip to content

7 DAGEN GRATIS SPORTEN!

Schrijf je nu in en profiteer:

7 dagen gratis op proef sporten!
Bespaar € 25,- inschrijfkosten!

Probeer nu 7 dagen gratis sporten bij H&R Movements en ontdek de kracht van onze innovatieve en persoonsgerichte sportschool. Schrijf je in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Trainen in een vertrouwde setting in Apeldoorn

Onze sportschool in Apeldoorn is 270m2 en daarmee als fitnesscentrum de ideale setting om in een vertrouwde omgeving met persoonlijke aandacht te kunnen sporten.

Egym

Met de intelligente trainingssoftware van Egym wordt je training nog individueler en train je op basis van je persoonlijke trainingsdoel. 

Persoonlijke coaching

Onze personal fitness setting zorgt ervoor dat jij onder goede begeleiding kunt sporten. Fitness met begeleiding en een individueel trainingsschema. 

Fitcheck

Wanneer je vooruitgang boekt wil je dit graag terug zien. Daarnaast helpt onze fitcheck je trainingsroute aan te passen zodat wij je op individueel niveau kunnen adviseren. 

H&R movements

Wij zijn een samenwerkingsverband tussen Houwer en Ruijs fysiotherapie en Running Movements. Club manager en (top)sporter Gert-Jan Wassink ontvangt je graag in onze nieuwe sportschool in Apeldoorn. 

Deskundige begeleiding

Clubmanager Gert-Jan en zijn team hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van sporters van elk niveau en verschillende achtergronden. Bij ons ben je dus aan het goede adres voor het optimaal trainen van je gezondheid en fitheidsniveau.

Wat is H&R Movements

H&R Movements is de sportschool met persoonlijke begeleiding in Apeldoorn! En niet zomaar een sportschool, maar een vertrouwde omgeving waar jij verantwoord en effectief kunt trainen en werken aan een sportief en vitaal leven. H&R Movements is een initiatief van Houwer&Ruijs Fysiotherapie en Running Movements waardoor kwaliteit van sporten en een goede persoonlijke begeleiding wordt gewaarborgd. Door expertise vanuit de fysiotherapie te koppelen met ervaringen uit de topsport onderscheiden wij ons.

Je traint bij ons onder andere met een high end fitness systeem waardoor je effectief en efficiënt, en uiteraard met een goede begeleiding, aan jouw vitaliteit kunt werken. Ervaar het nu zelf met 7 dagen gratis fitnessen en zonder inschrijfkosten!

Contactformulier Maandactie

Aanmelding maandactie