Skip to content

H&R Movements
De sportschool met begeleiding

Bij H&R Movements, sportschool in Apeldoorn, staan we klaar om je de persoonlijke aandacht te geven die je verdient, zodat je op de juiste manier kunt sporten en bewegen. We geloven in een persoonlijke aanpak en gebruiken innovatieve trainingsmethoden om samen met jou aan je doelen te werken! Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en laat ons je adviseren welke trainingsmethode en abonnement het beste bij jou passen.

H&R Movements:
De sportschool met begeleiding en blessurepreventie

Trainen in een vertrouwde setting in Apeldoorn

Onze sportschool in Apeldoorn is 270m2 en daarmee als fitnesscentrum de ideale setting om in een vertrouwde omgeving met persoonlijke aandacht te kunnen sporten.

Egym

Met de intelligente trainingssoftware van Egym wordt je training nog individueler en train je op basis van je persoonlijke trainingsdoel. 

Persoonlijke coaching

Onze personal fitness setting zorgt ervoor dat jij onder goede begeleiding kunt sporten. Fitness met begeleiding en een individueel trainingsschema. 

Fitcheck

Wanneer je vooruitgang boekt wil je dit graag terug zien. Daarnaast helpt onze fitcheck je trainingsroute aan te passen zodat wij je op individueel niveau kunnen adviseren. 

H&R movements

Wij zijn een samenwerkingsverband tussen Houwer en Ruijs fysiotherapie en Running Movements. Club manager en (top)sporter Gert-Jan Wassink ontvangt je graag in onze nieuwe sportschool in Apeldoorn. 

Deskundige begeleiding

Clubmanager Gert-Jan en zijn team hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van sporters van elk niveau en verschillende achtergronden. Bij ons ben je dus aan het goede adres voor het optimaal trainen van je gezondheid en fitheidsniveau.

Welkom bij H&R Movements

Onze fitnessclub in Apeldoorn

H&R Movements is gevestigd op het FSG terrein en is dé sportschool in Apeldoorn waar je op een verantwoorde manier aan je gezondheids- en fitheidsniveau kunt werken. Met behulp van onze innovatieve trainingsmethoden en persoonlijke coaching train je in een vertrouwde omgeving om je doelen te bereiken. Als sportcentrum stellen we jou als individu centraal, en bij ons kun je resultaatgericht trainen.

Tijdens ons intakegesprek bespreken we je sport- en bewegingsdoelen. Samen met onze fitcheck vormt dit het startpunt van jouw persoonlijke trainingsplan. Omdat we geen groot fitnesscentrum in Apeldoorn zijn, krijg je bij ons de persoonlijke aandacht die je verdient. Je kunt bij ons trainen op de Egym, een persoonlijk trainingsschema volgen in de zaal, of lekker zelf aan de bak. Laat ons je adviseren welke trainingsroute het meest geschikt is voor jou, zodat je traint op basis van je capaciteiten en niet op basis van wat je “moet” doen!

Egym

Met behulp van de geavanceerde trainingssoftware van EGYM+ wordt je training bij H&R Movements nog individueler en afgestemd op je persoonlijke trainingsdoelen. EGYM+ fungeert als een navigatiesysteem dat de snelste route berekent om je fitnessdoel te bereiken! Er zijn maar liefst 8 trainingsprogramma’s waaruit je kunt kiezen:

Immunity Boost, Reha Fit, Algemeen, Fitness, Spieropbouw,  Bodyshaping, Vetverbranding, Atletisch en Metabolic Fit.

Met deze diverse programma’s kun je het trainingsprogramma kiezen dat het beste bij jouw doelen en voorkeuren past.

EGYM 003
Fitness Hub

Fitcheck

H&R Movements is een unieke samenwerking tussen Houwer en Ruijs Fysiotherapie en Running Movements. Beide bedrijven hechten veel waarde aan testen, meten en analyseren als essentiële elementen in de trainingsaanpak. Dankzij onze Fitcheck kunnen we je op de juiste manier begeleiden. De Fitcheck biedt inzicht in je cardio-, kracht- en mobiliteitsniveau. Met onze uitgebreide (top)sportervaring weten we dat deze informatie van onschatbare waarde is om je trainingsroute te optimaliseren.

H&R Movements

Een samenwerkingsverband tussen Houwer &Ruijs fysiotherapie en Running Movements
 

 
Laan van Westenenk 4
7336 AZ Apeldoorn
Info@hrmovements.nl
 

Openingstijden

Maandag:        7.30-12.00 & 17.00 – 21.30
Dinsdag:           7.30-12.00 & 17.00 – 21.30
Woensdag:    7.30-12.00 & 17.00 – 21.30
Donderdag:   7.30-12.00 & 17.00 – 21.30
Vrijdag:              7.30-12.00 & 17.00 – 21.30
Zaterdag:        8.00-12.30
Zondag:            Gesloten
 
Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Lees hier meer over onze openingstijden.