Skip to content

Onze sportschool

We zijn met een oppervlakte van 270 vierkante meter zeker niet de grootste sportschool van Apeldoorn. Dat vinden we helemaal niet erg! Ons doel is namelijk om jou een vertrouwde en overzichtelijke omgeving te bieden waarin je op een heerlijke manier kunt werken aan je gezondheid. Om dit te bereiken zetten we de intelligente en innovatieve trainingsapparatuur van EGYM in. Zo train je bij H&R Movements op een functionele manier. Functioneel trainen houdt in dat het sporten bijdraagt aan het onderhouden van dagelijkse bezigheden en om beter te bewegen. Lees op deze pagina alles over onze sportschool in Apeldoorn.

innovatie en sport

H&R movements is gevestigd op het terrein van FSG. Wij zijn de sportschool in Apeldoorn waar je op een leuke en verantwoorde manier kunt werken aan het verbeteren van je gezondheid en fitheid. Door de nieuwste technologieën in te zetten bereik jij sneller en makkelijker je sportieve doelen. Zo gaan we op een slimme manier om met krachttraining door middel van de apparatuur van EGYM. Ook werk je bij ons aan je mobiliteit op de Smart Flex.

Naast innovatie en technologie zetten we in op het persoonlijke aspect van sport. Er zijn tijdens je training professionele en ervaren coaches aanwezig die precies weten hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Wij stellen als sport- en fitnesscentrum jou centraal, zodat je resultaatgericht kunt trainen, zonder je zorgen te hoeven maken over de bijzaken. Plan een vrijblijvend intakegesprek en kijk samen met onze coaches wat wij voor jou kunnen betekenen.

Sportschool
H&R movements sportschool

trainingsprogramma

Iedereen is uniek. Daarom vinden we het ontzettend belangrijk om iedereen een eigen trainingsprogramma aan te bieden dat aansluit bij hun eigen niveau en doelstellingen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale programma’s voor mensen met obesitas, diabetes of voor mensen die herstellende zijn van COVID-19. Ook bieden we sport specifieke programma’s, omdat een voetballer anders moet trainen dan een hardloper.

Onze sportschool is uitermate geschikt voor mensen die aan het herstellen zijn van een operatie of sportblessure. Vanuit onze samenwerking met Houwer & Ruijs fysiotherapie hebben we veel kennis in huis en weten we hoe we jouw herstel optimaal kunnen bevorderen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Overleg met je behandelend therapeut en plan direct een gratis intakegesprek.