Skip to content

WoW

The Workout Of the Week onze WOW! De WOW is een zeer afwisselende trainingsvorm welke wekelijks varieert. Zo doe je met de WOW elke week een andere workout. Met de WOW train je alle spiergroepen zodat jij je lekker in het zweet kunt werken. De WOW bevat cardiotraining, corestability, kracht en zelfs explosiviteit. Alle elementen en trainbare eigenschappen die wij belangrijk vinden. 

WOW

H&R movements biedt verschillende trainingsprogramma’s aan om je gezondheid te bevorderen. Eén hiervan is onze WOW ook wel The Workout Of the Week genoemd. Deze trainingsvorm verandert dus elke week en is hierdoor hartstikke leuk om te doen. De training bevat alle elementen die nodig zijn om jezelf lekker in het zweet te werken en te werken aan je fitheid.

52 weken programma

Elke week kun je bij ons een andere WOW doen. De WOW kun je bij ons in de trainingsapp vinden of in de zaal op het scherm. 

Full body workout

De WOW is een full body workout wat wil zeggen dat alle spiergroepen aan bod komen. 

Voel je fit!

De WOW verbetert je fitheidsniveau en is niet voor iedereen weggelegd. Heb je bij ons de basistraining doorlopen dan is de WOW echt een superleuke workout om te doen. 

Trainbare eigenschappen

Om als mens goed te kunnen bewegen dien je verschillende trainbare eigenschappen te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan de trainbare eigenschap evenwicht en stabiliteit of de trainbare eigenschap aeroob trainen. De WOW bevat alle goede ingrediënten om je fitheidsniveau te bevorderen. 

52 weken lang een andere uitdagende workout.

START BIJ ONS JE REIS NAAR GEZONDHEID